Εδώ θα βρείτε τα χρησιμότερα 100 e-shop της Ελλάδας

Booking.com
Είναι αλήθεια πως το Internet έχει "γεμίσει" πλέον απο διάφορα e-shops . Ποιά απο αυτά όμως είναι αξιόπιστα και οικονομικά? Παρακάτω ξεχωρίζουμε τα καλύτερα για τις αγορές σου!
Home » , , , » Primato Φίλτρο Νερού

Primato Φίλτρο ΝερούΤο Νερό γίνεται ξανά το πολυτιμότερο αγαθό για όλη την οικογένεια! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Primato ειδικευόμαστε στα οικιακά φίλτρα νερού κι έχουμε ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον για τον επισκέπτη, με οδηγίες βίντεο για την σωστή εγκατάσταση των φίλτρων, με όμορφες φωτογραφίες και αναλυτικά κείμενα. 

Για παραγγελίες άνω των 50€, η αποστολή και η αντικαταβολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα!

Η βρετανική Royal Doulton και η αμερικάνικη Watts Water Technologies, πρωτοπόρες στα φίλτρα νερού, μας εμπιστεύτηκαν και μας αναγνώρισαν ως τους επίσημους διανομείς τους στην Ελλάδα. Αυτό δίνει την έξτρα σιγουριά που χρειάζονται οι πελάτες μας για να ολοκληρώσουν τις αγορές τους στη σελίδα μας!

Με τα φίλτρα νερού μπορεί πλέον ο καθένας να απολαμβάνει το νερό του σπιτιού του, που είναι πλέον ασφαλές, κρυστάλλινο και πεντακάθαρο! Τα φίλτρα νερού γίνονται ξανά μόδα, όπως μαρτυρούν και τα στατιστικά μας, αφού κάθε χρόνο η εταιρία μας ανεβαίνει σταθερά στις πωλήσεις, παρόλες τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες.

Εκτός από τα φίλτρα νερού, στη σελίδα μας μπορεί κανείς να βρει και ν’ αγοράσει σακούλες και ανταλλακτικά για σκούπες καθώς και διάφορα ανταλλακτικά για χύτρες ταχύτητας.

Booking.com

Greek Swingers

Privacy Policy

Κλείστε ξενοδοχείο

Booking.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

pp

-->