Εδώ θα βρείτε τα χρησιμότερα 50 e-shop της Ελλάδας

Booking.com
Είναι αλήθεια πως το Internet έχει "γεμίσει" πλέον απο διάφορα e-shops . Ποιά απο αυτά όμως είναι αξιόπιστα και οικονομικά? Παρακάτω ξεχωρίζουμε τα καλύτερα για τις αγορές σου!
Home » , » KMax μικροΐνες φυσικής κερατίνης ενάντια στην τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών

KMax μικροΐνες φυσικής κερατίνης ενάντια στην τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών

http://mikk.ro/BCXj

 Η τριχόπτωση και η αλωπεκία που προκαλούν την αραίωση των μαλλιών αντιμετωπίζονται με διάφορες θεραπείες αλλά τα αραιά μαλλιά παραμένουν. Με το ΚΜax Milano Hair Fibers μπορείτε να έχετε ξανά πλούσια, πυκνά μαλλιά  και αυτοπεποίθηση για την εικόνα των μαλλιών σας.

To KMax Milano είναι το Νο1 Ιταλικό προϊόν από μικροΐνες φυσικής κερατίνης, ενάντια στην τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, σε όποιο στάδιο τριχόπτωσης και αν βρίσκονται. Δεν φεύγει με το χάδι, τον αέρα ή τον ιδρώτα. Δεν είναι βαφή ή σπρέι. Παραμένει στα μαλλιά σας μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Οι μικροΐνες φυσικής κερατίνης KMax Milano μαγνητίζονται από τον στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών σας και αναμειγνύονται φυσικά με αυτά. Το ΚMax Milano δίνει τόσο φυσικό αποτέλεσμα που δεν ξεχωρίζει από τα φυσικά μαλλιά σας και κανείς ποτέ δε θα μπορέσει να αντιληφθεί το παραμικρό, όσο κοντά και αν έρθει!

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα σε συνδυασμό με όποια θεραπεία τριχόπτωσης ακολουθείτε. Εάν έχετε κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και θέλετε ακόμα πιο πυκνό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το KMax Milano ακόμα και από τις πρώτες εβδομάδες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Η διαδικασία παραγωγής και οι πρώτες ύλες των προϊόντων KΜax Milano συμμορφώνονται πλήρως με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (EU DIRECTIVE 76/768/EEC) και  το προϊόν αυτό έχει καταχωρηθεί στην Ευρωπαϊκή Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προϊόντων (CPNP). Αριθμός καταχώρησης του KMax Milano στην Ευρωπαϊκή Πύλη CPNP: 1116192

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών με το KMax Milano Hair Fibers. Δείτε τη διαφορά στην εμφάνιση των μαλλιών σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και χαρείτε πλούσια μαλλιά και νεανική εμφάνιση με ιταλική φινέτσα!Booking.com

Greek Swingers

Ετικέτες

Privacy Policy

Κλείστε ξενοδοχείο

Booking.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

pp

-->