Εδώ θα βρείτε τα χρησιμότερα 100 e-shop της Ελλάδας

Booking.com
Είναι αλήθεια πως το Internet έχει "γεμίσει" πλέον απο διάφορα e-shops . Ποιά απο αυτά όμως είναι αξιόπιστα και οικονομικά? Παρακάτω ξεχωρίζουμε τα καλύτερα για τις αγορές σου!
Home » , , , , » AXA Ασφαλιστική ασφάλιση ζωής αυτοκινήτου κατοικίας

AXA Ασφαλιστική ασφάλιση ζωής αυτοκινήτου κατοικίας

http://mikk.ro/BXPJ


Η AΧΑ Ασφαλιστική είναι μέλος του ομίλου AXA, που είναι ηγέτης στον κλάδο κάλυψης χρηματοοικονομικών κινδύνων και διαθέτει το μεγαλύτερο ασφαλιστικό brand παγκοσμίως σύμφωνα με την σχετική κατάταξη της Interbrand.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2007 και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα ασφαλίσεων ζωής, υγείας, και περιουσίας καθώς και προγράμματα επένδυσης κεφαλαίων.

Συγκεκριμένα στον τομέα της ασφάλισης προσφέρει, ασφαλίσεις οχημάτων, κατοικιών, νοσοκομειακής περίθαλψης και εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων υγείας, σκαφών, προσωπικών ατυχημάτων, ταξιδιών αλλά και ασφαλίσεις επιχειρήσεων, φωτοβολταϊκών συστημάτων, μεταφορών, περιβαλλοντικών κινδύνων, κατασκευών και τεχνικών έργων.


Μέσω της συγκεκριμένης καμπάνιας η AXA επιθυμεί να απευθυνθεί σε νέους πελάτες, να τους ενημερώσει για τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει και να τους φέρει σε επαφή με τον ασφαλιστικό σύμβουλο της περιοχής τους και να του προτείνει λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες του.

Πάρτε προσφορά δωρεάν τώρα κάνωντας κλίκ ΕΔΩ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ασφαλίσαμε το αυτοκίνητό μας online και παραλάβαμε το ασφαλιστήριό μας ηλεκτρονικά .
Είχαμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε με άτοκες δόσεις , κάτι πολύ εξυπηρετικό αφού η ασφάλεια είναι ένα σημαντικό ποσό για να το δώσεις "ντούκου" .
Τέλος στη περίπτωση που χρειάστηκα εξυπηρέτηση μετά απο τρακάρισμα , πήρα τηλέφωνο στην ασφάλεια και έστειλε κατευθείαν στο επόμενο μισάωρο υπάλληλο να καταγράψει το συμβάν  .

Σίγουρα ΑΧΑ 

Πάρτε προσφορά δωρεάν τώρα κάνωντας κλίκ ΕΔΩ
Booking.com

Greek Swingers

Privacy Policy

Κλείστε ξενοδοχείο

Booking.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

pp

-->