Εδώ θα βρείτε τα χρησιμότερα 100 e-shop της Ελλάδας

Booking.com
Είναι αλήθεια πως το Internet έχει "γεμίσει" πλέον απο διάφορα e-shops . Ποιά απο αυτά όμως είναι αξιόπιστα και οικονομικά? Παρακάτω ξεχωρίζουμε τα καλύτερα για τις αγορές σου!
Home » , » Αποστολή λουλουδιών με συνεργαζόμενα ανθοπωλεία σε Ελλάδα - Kύπρο

Αποστολή λουλουδιών με συνεργαζόμενα ανθοπωλεία σε Ελλάδα - Kύπρο

http://mikk.ro/BvhJ
Η υπηρεσία της εταιρίας μας μέσω του NETFlower.gr , είναι η αποστολή και παράδοση λουλουδιών με το ελληνικό Δίκτυο, με συνεργαζόμενα ανθοπωλεία στην Αθήνα, αλλά και όλες τις πόλεις της χώρας.
Δημιουργήσαμε και διαχειριζόμαστε το μεγαλύτερο δίκτυο λήψης και διαβίβασης εντολών για αποστολές  λουλουδιών, με περισσότερα από 700 συνεργαζόμενα ανθοπωλεία, σε όλες τις μεγάλες και μικρές πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και όλον τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από την επίσημη συνεργασία με το παγκόσμιο Δίκτυο Ιντερφλόρα, το οποίο αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα.
Στις αποστολές που λαμβάνουμε από το e-shop, ακολουθούμε αυστηρούς κανόνες σχετικά με την ταχύτητα παράδοσης, η οποία είναι 1-2 ώρες μετά τη λήψη της παραγγελίας μέσω του site, με εγγυημένη τη φρεσκάδα και την άριστη ποιότητα των λουλουδιών.
Τα συνεργαζόμενα ανθοπωλεία, επιλέγονται με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και σε τακτά διαστήματα εκπαιδεύονται στην ανθοδετική δωρεάν από την εταιρία μας.

Μεταφερθείτε στο site απο εδώ

Booking.com

Greek Swingers

Privacy Policy

Κλείστε ξενοδοχείο

Booking.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

pp

-->