Εδώ θα βρείτε τα χρησιμότερα 100 e-shop της Ελλάδας

Booking.com
Είναι αλήθεια πως το Internet έχει "γεμίσει" πλέον απο διάφορα e-shops . Ποιά απο αυτά όμως είναι αξιόπιστα και οικονομικά? Παρακάτω ξεχωρίζουμε τα καλύτερα για τις αγορές σου!
Home » » Μέλι , Βασιλικός Πολτός , Γύρη Online αγορά

Μέλι , Βασιλικός Πολτός , Γύρη Online αγορά

http://mikk.ro/CG0k

Το melidoron.gr  ξεκινάει την πορεία του από το Λεωνίδιο Αρκαδίας ως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης, αμιγών μονοποικιλιακών ελληνικών μελιών και λοιπών προϊόντων της μέλισσας.

Εδώ και 65 χρόνια, μελισσοκόμοι οι ίδιοι, με πάθος για τη δουλειά μας, και αγάπη για το ελληνικό μέλι και την μέλισσα και στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετικά στενή σχέση με τους καταναλωτές για την οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Έχοντας επένδυσει στο συσκευαστήριο μας και στα μελίσσια μας σε πόρους, χρόνο και νέες τεχνολογίες τολμούμε να καινοτομήσουμε σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή για την χώρα μας, και να προσφέρουμε σε προσιτές τιμές για τον έλληνα καταναλωτή μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικά ποιοτικά & μονοποικιλιακά μέλια κατευθείαν από έλληνες παραγωγούς – συνεργάτες κυρίως από την Πελοπόννησο όπου δραστηριοποιούμαστε αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.


Booking.com

Greek Swingers

Privacy Policy

Κλείστε ξενοδοχείο

Booking.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

pp

-->